logo Felles nettløsning for spesialisthelsetjenesten

Vi ønsker tre nye medarbeidere velkommen!

Felles nettløsning for spesialisthelsetjenesten ser fremover og har gleden av å ønske tre nye medarbeidere velkommen! Siri Tjessem Fjælberg er språkrådgiver, og startet i jobben 1.mars. Thomas Christopher Manzini Lindseth er vår nye rådgiver for brukerstøtte- og opplæring, og Lena Kleveland Dahl er rådgiver for fag- og forskning, HR og utdanning. Både Lena og Thomas starter 1. juni.

Publisert 05.03.2024
Sist oppdatert 08.03.2024
En gruppe mennesker i hvite skjorter
Siri Tjessem Fjælberg, portrettbilde
Siri Tjessem Fjælberg

Siri Tjessem Fjælberg tar fatt på arbeidet som språkrådgiver etter å ha vært nettredaktør i Helse Vest RHF i 15 år. Siri er skikkelig god i nynorsk, og har også stålkontroll på klarspråk og universell utforming. Siri skal bidra til at alt fellesinnholdet blir oversatt til nynorsk, og holde i og oppdatere språkprofil og klarspråk generelt i FNSP. Siri er utdannet journalist og har bakgrunn fra blant annet Norges vassdrags- og energidirektorat i Oslo, der hun jobbet i ti år med IKT-opplæring og som webredaktør for intranett. Hun er generelt glad i språk og snakker også nederlandsk og spansk.

Siri har arbeidsplass i Stavanger. 

 

Thomas Christopher Manzini Lindseth, portrettbilde
Thomas Christopher Manzini Lindseth

Thomas Christopher Manzini Lindseth går i gang med å bygge opp brukerstøtte og opplæring for FNSP fra 1. juni. Thomas har vært i med i mottaksprosjektet fra oppstarten i arbeidet med optimizely. Han har med seg den flotte kombinasjonen av erfaring som nettansvarlig i Helse Førde i 7 år, tidligere jobb som design- og produktsjef underholdningsbransjen, og to år med tett arbeid i mottaksprosjektet. Thomas har allerede bidratt til både feilsøking og arbeid på løsningen, og er en meget dyktig formidler. Han har opparbeidet seg en unik kompetanse som sykehusene vil dra god nytte av, og vi gleder oss til han skal å ta fatt på dette arbeidet som mange har ventet på.  

Thomas har arbeidsplass i Førde.

 

En person med langt hår
Lena Kleveland Dahl

Lena Kleveland Dahl skal jobbe med, og være en pådriver for det nasjonale samarbeidet om nettkommunikasjon i sykehusene, spesielt innenfor å rekruttere og beholde helsepersonell, kliniske studier, fag og forskning. Hun skal også bidra i arbeidet med å ta inn nye nettsteder på plattformen. Lena har spesielt god erfaring med å bygge opp innhold i samarbeid med fagfolk, og hennes evne til å lytte og å få folk "med på laget" vil få FNSP til å nå nye mål. Etter å ha vært med å starte TV 2 Nyhetskanalen, jobbet som kommunikasjonsrådgiver på Universitetet i Bergen, og nå som nettansvarlig for nær 300 redaktører ved Haukeland universitetssjukehus, er det en fryd at hun nå skal ta fatt på arbeidet nasjonalt sammen med team FNSP. Hun starter med arbeidet 1. juni.

Lena har arbeidsplass i Bergen.

 

Frem til teamet er på plass har vi også fått låne Ingvild Utne fra Helse Sør-øst RHF for å starte opp arbeidet med nye nettsteder på plattformen. Ingvild har vært med i mottaksprosjektet fra oppstart, og med sin oversikt og gode planlegging vil hun være en verdifull støtte i arbeidet FNSP nå skal i gang med. 

Ingvild har arbeidsplass i Oslo.

Fra før består team FNSP av teamleder og leder produkt- og teknologiutvikling Fredrik Gustav Lorentzen (Bergen) og​ medisinsk og helsefaglig redaktør Elisabeth Stakkeland (Sandnes).

Det er med stor glede vi ønsker de nye velkommen.