logo Felles nettløsning for spesialisthelsetjenesten

Aktuelt

Nyheter fra og om FNSP.

 • Foto av fyrverkeri
  10. november 2023
  Alle helseforetakenes nettsteder er flyttet over på ny nasjonal plattform og med nytt design

  Det er ingen liten jobb å flytte mer enn 50 nettsteder med alt innhold over i en ny publiseringsløsning. Men takket være et godt nasjonalt prosjekt og alle de dyktige nettansvarlige ute i foretakene er arbeidet endelig i mål.

 • En persons føtter på en brygge med en bærbar datamaskin
  14. juni 2023
  Sommeren er snart her og det er også nytt CMS

  Til høsten flytter vi resten av nettsidene til foretakene over på ny teknisk plattform. Som med andre flytteprosjekt er det viktig å få pakket med seg de riktige tingene slik at man er klar for å reise.

 • Ikon
  25. april 2023
  Endelig på lufta

  18. april markerte en stor milepæl for innføringen av ny publiseringsløsning da de åtte første nettstedene ble lansert i skinnende ny Optimizely-drakt.

 • Illustrasjon av en regnbue og teksten "alt blir blokk"
  27. mars 2023
  Digitale brukermanualer, anyone?

  Vi nærmer oss lansering av ny publiseringsløsning i de første foretakene, og nå er kursingen av nettansvarlige endelig i gang. Vi har forsøkt å samle mye informasjon i noen korte videoer som viser de viktigste funksjonene dere vil ha bruk for i Optimizely.

 • Et flagg med en melding
  10. mars 2023
  «Alt blir bra!»

  Det nærmer seg veldig dagen hvor vi vinker farvel til Sharepoint som publiseringsløsning, og flytter inn i Optimizely. Det kan virke skummelt for noen, men vi mener dere bare skal glede dere over å få jobbe på en langt bedre plattform.

 • Grafisk brukergrensesnitt, nettsted
  20. desember 2022
  Designretning

  I forbindelse med overgangen til Optimizely, kommer vi også til å friske opp designen. Her kan dere se hvilken retning designen går i.

Sist oppdatert 07.02.2024