logo

Aktuelt

Nyheter fra og om FNSP

 • En persons føtter på en brygge med en bærbar datamaskin
  14. juni 2023
  Sommeren er snart her og det er også nytt CMS

  Til høsten flytter vi resten av nettsidene til foretakene over på ny teknisk plattform. Som med andre flytteprosjekt er det viktig å få pakket med seg de riktige tingene slik at man er klar for å reise.

 • Ikon
  25. april 2023
  Endelig på lufta

  18. april markerte en stor milepæl for innføringen av ny publiseringsløsning da de åtte første nettstedene ble lansert i skinnende ny Optimizely-drakt.

 • Illustrasjon av en regnbue og teksten "alt blir blokk"
  27. mars 2023
  Digitale brukermanualer, anyone?

  Vi nærmer oss lansering av ny publiseringsløsning i de første foretakene, og nå er kursingen av nettansvarlige endelig i gang. Vi har forsøkt å samle mye informasjon i noen korte videoer som viser de viktigste funksjonene dere vil ha bruk for i Optimizely.

 • Et flagg med en melding
  10. mars 2023
  «Alt blir bra!»

  Det nærmer seg veldig dagen hvor vi vinker farvel til Sharepoint som publiseringsløsning, og flytter inn i Optimizely. Det kan virke skummelt for noen, men vi mener dere bare skal glede dere over å få jobbe på en langt bedre plattform.

 • Grafisk brukergrensesnitt, nettsted
  20. desember 2022
  Designretning

  I forbindelse med overgangen til Optimizely, kommer vi også til å friske opp designen. Her kan dere se hvilken retning designen går i.

 • En gruppe planter med lys
  10. november 2022
  Vi lanserer nytt CMS på begge sider av sommeren

  I stedet for å lansere alle nettstedene våre på ny plattform før sommeren, er det nå bestemt at sykehusene lanseres helt til slutt – og det på høsten. Ikke fordi vi ikke rekker alle før sommeren, eller at vi ikke får det til, men rett og slett fordi grunnversjonen vi skal lansere vil bli bedre.

Sist oppdatert 12.06.2023