logo Felles nettløsning for spesialisthelsetjenesten

Digitale brukermanualer, anyone?

Vi nærmer oss lansering av ny publiseringsløsning i de første foretakene, og nå er kursingen av nettansvarlige endelig i gang. Vi har forsøkt å samle mye informasjon i noen korte videoer som viser de viktigste funksjonene dere vil ha bruk for i Optimizely.

Publisert 27.03.2023
Sist oppdatert 12.06.2023
Illustrasjon av en regnbue og teksten "alt blir blokk"
Alt blir blokk!

Hvor mye får man ut av en to timer lang seanse på nett hvor én mann tegner og forklarer en publiseringsløsning de aller fleste av deltakerne ikke er kjent med på forhånd? Jo, ganske mye våger vi påstå.

 

Hvordan lager man en nyhetsside? Hvordan lister man ut dokumenter? Hvordan krysspubliserer man nyhetssaker? Hvordan henter man fellesinnhold til eget nettsted? Dette og mye mer sto på programmet i det aller første av flere digitale kurs i Optimizely-løsningen.


Informasjonen som ble gitt i dette kurset danner bakgrunnen for det som kommer i de fysiske kursene på Gardermoen, hvor deltakerne vil ha tilgang til løsningen, og vil kunne begynne å leke seg i det nye verktøyet. Det vet vi at mange av dere har ventet på å få gjøre.


Det ble også gjort opptak av det digitale kurset, og dette er tenkt å være en slags digital brukermanual i tiden framover.

 

Her finner du opptakene, så er det egentlig bare å glede seg til når nettopp du får tilgang til å kunne prøve deg fram i selve løsningen. Mer informasjon om når dette vil skje for de enkelte vil komme.

Digital opplæringskurs fra mars 2023