logo FNSP redaktørstøtte

Sorter undersider i redaktørgrensesnittet

Nettansvarlig har muligheten til å velge hvordan sorteringen skal være på alle undersider i redaktørgrensesnittet. Dette kan være nyttig slik at man enklest mulig finner siden man er på jakt etter og vil ikke påvirke hvordan sidene vises ut mot besøkende på nettstedet.

Som standard vil Optimizely liste alle sidene etter opprettelsesdato (nyeste først). Men i enkelte tilfeller vil det være mer praktisk at sidene listes ut alfabetisk (for eksempel for behandlinger), mens i andre tilfeller vil det kanskje være nyttigst at den sorterer etter sist endret (arrangementer). Det er kun nettansvarlig som kan endre på rekkefølgen sidene vises i og endringen vil gjelde for alle redaktører som ser i sidetreet.

Denne måten å endre rekkefølgen på sidene på kan gjøres hvor som helst på nettstedet, inkludert på rot (starten på ditt nettsted). Den påvirker ett nivå, slik at man kan ha forskjellig sortering i hele strukturen om man ønsker.

Grafisk brukergrensesnitt, applikasjon
Som standard vises sidene etter opprettelsesdato. Dette er praktisk rekkefølge for sidene under nyheter, slik at du enklest kan endre på de som er laget sist.
  1. For å endre sortering går du til siden som ligger over sidene du vil sortere.
  2. Klikk på fanen innstillinger
  3. Velg ønsker sortering under valget «sorter undersider»
  4. Publiser siden.
Grafisk brukergrensesnitt, tekst, applikasjon, e-post
Sorteringen finner du under fanen innstillinger. Merk at du må publisere siden etter at du har gjort endringer for at endringen skal tre i kraft.

 

Sist oppdatert 22.09.2023