logo FNSP redaktørstøtte

Side med fellesinnhold

Side med fellesinnhold er en kraftig sidemal som henter innhold fra en annen side i FNSP. Du kan dra inn en valgfri side fra sidetreet og vise hele eller deler av denne på ditt eget nettsted.

Opprett en ny side i sidetreet med malen "Side med fellesinnhold" og gi den et passende navn.

Grafisk brukergrensesnitt, applikasjon, Word
Side med fellesinnhold

Med mindre du overstyrer innhold vil siden få tittelen fra siden du henter fra når brukere er inne på den.

 

  1. Finn siden du ønsker å hente innhold fra i sidetreet og dra den inn i feltet "hent innhold fra" på din nyopprettede side. 
    • Merk at det er fort gjort å klikke inn på siden du vil hente fra, noe du ikke vil. Vær derfor litt oppmerksom når du utvider sidetreet for å finne siden at du kun trykker på ikonene og ikke selve siden. Når du har funnet siden så klikk og dra den inn på din side.
  2. Ønsker du ingen endringer og vil vise den andre siden i sin helhet på din side er du nå ferdig og kan publisere siden.
Grafisk brukergrensesnitt, tekst, applikasjon, e-post
Dra en side inn i feltet "hent innhold fra". 
Innhold som blir lagt inn i feltet "Lokalt innhold" vil komme over innholdet fra "hovedfeltet" på siden du har dratt inn.

 

Mulighet for lokalt innhold:

Du kan legge inn lokalt innhold mellom ingress og hovedinnholdsfeltet. Det gjøres ved å legge inn innhold i feltet "Lokalt innhold". Dette vil ikke overskrive noe fra siden du henter fra, kun vise lokal informasjon i tillegg til alt fra siden du henter fra.

Mulighet for overstyrt innhold:

Du kan overstyre enkeltfelt med lokal informasjon om du ønsker. Da går du på fanen "overstyrt innhold" og legger inn informasjon i feltet du vil overskrive. Alle felt som er tomme vil da hente fra den andre siden.

 

Grafisk brukergrensesnitt, tekst, applikasjon, e-post
Innhold som er lagt inn i feltene under "overstyrt innhold" vil vises i stedetfor det innholdet som er på siden du henter fra. Du kan velge om du vil overstyre eller ikke, og hvor mange felt du vil overstyre gjennom å legge inn innhold i feltene.

I fanen "ansvarlig" kan det ligge relevant informasjon om bruk av siden. Det anbefales å lese denne, før man tar i bruk side fra fellesinnhold.

 

 

Sist oppdatert 15.02.2024