logo FNSP redaktørstøtte

Flytting av innhold (omstrukturering)

Det er enkelt å flytte innhold i Optimizely. Alle lenker på nettsted i FNSP vil fortsatt fungere etter flytting, men lenker som er på eksterne nettsteder, i dokumenter, sosiale medier og lignende vil ikke lenger fungere.

TIPS: Om du ikke er fortrolig med måten å gjøre dette på, så anbefales det å gå i TEST-løsningen og øve litt før du gjør det på "det ekte nettstedet".

 

Flytte sider:

  • Ta tak i siden du vil flytte og hold inne musepekeren. Dra innholdet opp eller ned i sidetreet til du er fornøyd og slipp. Siden du har markert (og alle undersider) vil nå flytte seg.
  • Fargen vil endre seg etter hvert som du drar siden opp og ned. Når du har en heltrukket farge vil siden legge seg under den valgte siden. Om du har en strek vil siden havne der streken viser.

Flytte dokumenter eller blokker:

  • Ta tak i dokumentet eller blokken du vil flytte og dra det dit du vil ha det. En slik flytting fungerer både mellom steder "for dette nettstedet" og "for denne siden". Merk at å redigere eller flytte til "for dette nettstedet" krever at du har rettigheter til dette.

 

Sist oppdatert 02.04.2023